A hét videója

89. hét: Már nem egyszer választottam ki ezt a videót, amikor épp Teen Angels hét volt soron, de nem tehetek róla, hiszen ez határozottan az egyik kedvencem. A dalt is imádom, a videóról nem is beszélve! Imádom minden másodpercét. Azt, hogy ennyire felszabadultak mind az öten, energikusak és nem mellesleg rohadt aranyosak. Egymással is, és persze az üvöltöző rajongókkal is! Annyira átjön a felvételről a közvetlenségük. Nem kicsit vagyok irigy a fanokra. Az is tetszik amúgy, hogy a fanok által készített táblácskákat végignézve észre lehet venni, hogy bár többnyire egy táblán csak az egyik tag neve szerepel (gondolom, az abszolút kedvencének üzent az adott rajongó), mégis sikerült felvenni úgy, hogy ne maradjon ki egyik tag se, és lássuk, hogy igenis mindannyiuknak vannak olyan rajongói, akik oda vannak érte, legyen szó Rochiról, Laliról, Gastonról, Peterről vagy Nico-ról. Ha alkalmam lett volna eljutni egy fellépésükre vagy ilyesmi, tutira egy TEEN ANGELS FOREVER táblával készülök. Csodásak! <3 És tudom, ezt mindig leírom, de elképesztőek azok a kiénekelt hangok a végén! *-*

 
Elite

 

   
   
  
 
 

2 hely!

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#04}
Egyéb kód: Efruse
Téma: RBD & Teen Angels
Nyitás: 2016.03.15.

Az oldal nem áll kapcsolatban az együttesek tagjaival, sem családtagjaikkal, menedzsereikkel, ez csupán egy rajongói oldal.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal

Nico Riera és a motorkerékpárok iránti szenvedélye

2016.03.31. 10:51, Viki

Azzal kezdeném, hogy bocsi a képen lévő feliratért, de a Gente oldala előszeretettel taggeli a fotóit, nekem pedig annyira megtetszett ez, hogy nem is akartam másikat keresni. Tudjátok, ha már ezt a témát pedzegeti a bejegyzés, akkor adjuk meg a módját. Nicolás Rieráról egyébként mostanáig nem közöltem hírt az oldalon, ezért is döntöttem úgy, hogy ideje róla is közzétenni valamit, így pedig már a Teen Angels összes tagjáról olvashattok a főoldalon. Ez a cikk egyébként még januárban került ki a Gente oldalára, de szerintem az aktualitása nem múlt el, ugyanúgy érdekes lehet számotokra. Akárhogy is, igyekeztem legjobb tudásom szerint lefordítani. Ja, és a közvélemény-kutatásról ne feledkezzetek el, még mindig a "kérdés" címkére kattintva írhattok a régebbi kérdéseimhez is kommentet! A mai nap folyamán az első háromhoz én is megírom, hogy mit gondolok. De ennyit erről, íme a fordításom.

A tavalyi év végén kelt útra. Felpattant a Harley Davidson 1200-ra és szembenézett Uruguay-jal egy csapat baráttal, akikkel osztozik a motorkerékpárok iránti szenvedélyében. Egy farmon maradt és ott ünnepelte a 2016-os év kezdetét, mielőtt visszatért volna Buenos Airesbe, hogy folytassa a Los ricos no piden permiso (A gazdagok nem kérnek engedélyt) című új sorozat forgatását az El Trece csatornánál.

Nem volt részese az anarchia fiainak - a Sons of Anarchy sorozat motoros klubjára célozva -, a végzetét sem keresi, ahogy azt a klasszikus hollywoodi film, az Easy Rider (1969) főszereplői tették. Azonban a motorok iránti szeretete annyira intenzív, mint az összes karakteré együttvéve. "Mióta az eszemet tudom, szeretem a kocsikat és a motorokat." Nico Riera (30) színész és zenész Cris Morena univerzumában "született", és úgy is körülírható, mint annak a "vasnak" a rajongója, amivel Punta del Este településre utazott, hogy ott töltse az ünnepeket, a túrán minden Harley-tulajdonos barátja részt vett.

"Rövid, de szórakoztató út volt. A Los ricos no piden permiso forgatásának folytatása előtt vissza kellett jönnöm, de most lesz egy másik üresjárat, hogy ismét lelépjek," most először mesél a két kerekűek iránti szenvedélyéről. "Elmentem motorozni haverokkal Punta del Estére kikapcsolódni. Egy farmon voltunk. Kihasználtuk a lehetőséget, hogy kimozduljunk és felfedezzük a környéket. Nagyon szép volt. Amikor csak tudok, igyekszem lelépni a tengerhez vagy útra kelni. Ha mindezt barátokkal, annál jobb."

Fuera vagy Fuego?

2016.03.31. 00:01, Viki
Címkék: rbd videó kérdés

Újfent az RBD-n van a sor. A címet olvasva már rájöhettetek, hogy kicsit (sem) kreatívan végiggondolva választottam, hogy melyik két dalt tegyem össze. Megfogadtam, hogy az ilyen szavazós kérdéseknél nem foglalok előre oldalt, de persze, ha titeket érdekel a véleményem, utólag, ha már páran írtatok hozzájuk, közzéteszem az én voksomat is. Például az előző ilyen bejegyzéseket a napokban bővíteni fogom az én véleményemmel, szóval figyeljétek! ;) De ennyit a reklámról. Íme a két zseniális RBD-koncertfelvétel részlet a bizonyos dalokkal. Annyit azért kiemelnék, hogy a Fuego videóban a srácok elképesztően ügyesek azokkal a szalagokkal. :D

 

Lali és Mariano Martínez kapcsolata véget ért

2016.03.30. 22:53, Viki

Sokat merengtem azon, hogy mi is legyen ezzel a bejegyzéssel. Mármint azt tudtam, hogy meg kell írnom, de már 3 napja csak ültem az egészen, azon filózva, hogyan kéne felépítenem, mit írjak le és mit ne, cikket fordítsak vagy inkább a saját szavaimmal éljek? Mármint rengeteg spanyol nyelvű oldal foglalkozik most ezzel a sztorival, nem is nagyon tudnám, hogy mit honnan fordítsak. Szóval arra jutottam, hogy a jó sok kapott infót egybe zúdítom rátok a saját szavaimmal élve, így ráadásul kicsit személyesebb is lesz a hangvétel. Megjegyezném, nem egyszerű ezt megfogalmaznom, mivel a helyzet sem épp vidám, plusz imádtam őket együtt, és amíg egy párt alkottak, reméltem a legjobbakat. Na, de íme a saját szösszenetem a dologról.

Reggelig írhatnám ezt az egész ügyet, annyi cikk és személyes megjegyzés jelent meg a sztorira vonatkozóan. Én azonban úgy döntöttem, hogy ezután többet már nem fogok foglalkozni mélyrehatóan ezzel a témával, már csak Lalira és Marianóra való tekintettel sem! Remélem, megértitek!

Röviden a pletykák még múlt héten kezdődtek, érkeztek újságcikkek, "források", minden, amit el tudtok képzelni. Természetesen azonnal előálltak a féltékenykedős, na meg a megcsalós sztorikkal. Azzal, hogy Marianónak nem tetszett, hogy Lali együtt forgat egy új filmet Benjamín Vicunával, később azzal is, hogy ugyebár Marianónak van egy új szexi fotósorozata egy gyönyörű modellel, és azt állították, hogy a férfi lefeküdt a nővel. Sokáig rosszindulatú pletykának gondolta mindenki, hiszen előtte nem sokkal még a boldogságukkal volt tele az internet, közös képekkel, vidám és romantikus megjegyzésekkel egymást illetően, de egyre gyanúsabb lett a dolog, mikor például Lali egyedül ment el Ricky Martin koncertjére, Mariano pedig szerelme nélkül ment el színházba, plusz már egymásnak sem posztoltak. Aztán nem sokkal később Lali közzétette Instagramon Amy Winehouse énekesnő egyik melankolikus, valljuk be, szakítós dalát. A Will You Still Love Me Tomorrow szerzeményről van szó. Végül március 28-án Lali twitterre kiírt üzenete eloszlatta a kételyeket: "Marianóval befejeződött a kapcsolatom. Kérlek benneteket, hogy ne töprengjetek ezen és ne találjatok ki őrült dolgokat ezzel kapcsolatban. Szeretettel köszönöm az üzeneteiteket!"

Nos, ezután már kétség sem férhetett hozzá, hogy véget ért a szerelem. Lali szólalt meg először a dologról, a hűtlenségről szóló sztorit tagadta, azt mondta, a kapcsolatuk szeretettel ért véget, valódi és csodás szerelem volt, de tudja, hogy részéről legalábbis végleges a szakítás. Azt is elárulta, hogy már nem szerelmes, az érzései megváltoztak, de ha visszamehetne az időben, akkor sem változtatna semmin, ugyanúgy megélné a kapcsolatot.

Egyébként Lali új tetkót is csináltatott még 24-én, a jobb karjára varratta fel a SOY, vagyis a VAGYOK kifejezést. Nos...azt hiszem, nem kell körülírni, mire utal. Természetesen hamar ráugrottak az újságírók egy újabb sztorira, ugyanis készültek Marianóról képek, melyeken jól láthatóan ki van szívva a nyaka. Ismét jött a harmadik személy esete, sőt egyenesen azt híresztelték, hogy Mariano visszament a volt nejéhez Juliana Giambronihez. Erről már írtam is, hogy ez nem igaz, később ezt maga Mariano is megerősítette. A férfi nyakán lévő nyomokkal kapcsolatosan pedig Lali bejelentette: "Én szívtam ki." Szóval ennyit erről!

Mariano egyébként így nyilatkozott a dologról telefonon: "Nem vagyok rá mérges, a legjobbakat kívánom neki. Kérlek benneteket, ne pletykáljatok, az okok magánügyek. Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk." Természetesen azóta is ezen csámcsog a sajtó, én pedig csak hinni tudok abban, hogy mielőbb elül az ügy, mert így csak szenvednek. Mármint ha mondjuk ránéztek Lali új rendezvényképeire, egyiken sem boldog. Oké, ez szakítás után adja magát, de nem segít a továbblépésen az, ha erőszakos módon faggatóznak. Mert igen, nem szállnak le a témáról. Egyébként nem szeretnék elméleteket gyártani, de van egy olyan érzésem, hogy annyira mégsem barátságos az elválás, hiszen a közösségi oldalakon is abbahagyták egymás követését. Nyilván túl nehéz lenne a másik életét figyelemmel követni, a többit csak tippelni lehet. Én mindenesetre tiszteletben tartom a magánéletüket. Szeretem, sőt imádom őket, szurkoltam nekik, de természetesen megértem, hogy a különválás mellett döntöttek. Remélem, mindketten megtalálják a boldogságukat!

Maite Perroni elárulja a szépségtitkait

2016.03.28. 11:52, Viki
Címkék: rbd maite perroni

Nos, szeretném azzal kezdeni, hogy bár az oldal még csak 2 hete van nyitva, de már több mint 1000 látogatója volt, amiért nagyon hálás vagyok! Erősen bízom abban, hogy már az eltelt rövid idő alatt sikerült kicsit jobban bevezesselek benneteket az RBD és a Teen Angels világába. Továbbra is ezen leszek, és ki tudja? Lehet, hogy az oldal egy éves szülinapján már kész kis rajongótábor gyűlik össze! Én legalábbis erősen bízom ebben! A közvélemény-kutatós videókhoz - egyelőre 3 van, mindegyiket eléritek a "kérdés" címkére kattintva - továbbra is várom ám a véleményeket! Nem is szaporítom tovább a szót, íme egy újabb cikkfordítás, ami pár napja került fel az RBD Forever lapjára!

A korábbi RBD tag, jelenleg pedig számos telenovella főszereplője elárulta a szépségápolási titkait:

Azt mondta, a diétája abból áll, hogy reggelire szeret gyümölcsöt enni, teljes kiőrlésű pulykamelles szendvicset vagy rántottát sonkával, illetve kerüli a szénhidrátokat. Szereti a gabonaféléket vagy a quesadillát (mexikói étel). Vacsorára azt mondta, hogy lehet bármilyen sajt tonhallal, emellett sok vizet iszik. És persze sokat edz.

Az arcról és az egészséges testről

Perroni azt vallotta, hogy a pihenés elengedhetetlen a sima bőrhöz. Azt is megjegyezte, hogy bőségesen iszik vizet és mindig olyan sminket használ, ami hidratálja a bőrt.

A hajának ápolása sok kezelést igényel minden hónapban, főleg a tövénél.

A testére hámlasztó és testápoló krémeket szokott kenni.

Sense8 - Az új évad jeleneteit Brazíliában forgatják

2016.03.27. 11:00, Viki

Nemsokára jön a húsvéti rokonlátogatás - erről jut eszembe, mindenkinek Boldog Nyuszit! :) -, így azt saccolom, hogy este 6-nál előbb nemigen érek haza, és ismerve magamat, a fene tudja, lesz-e kedvem frissíteni, szóval most hoztam egy cikkfordítást, amiért ezer köszönet az RBD Forever oldalának. A cikk portugál nyelvű volt, tehát nem ígérem, hogy tökéletes lesz a fordítás, de remélem a legjobbakat! :D

Mivel a cikk nem tér ki a "lényegre", azt azért leírnám, hogy a Sense8 című sorozat 2015 nyarán debütált a Netflix-en, és a drága ex-RBD tag Poncho az egyik főbb szereplő. Az első évad 12 részéből 9-ben benne is volt, egy Hernando nevű pasast játszik, aki egyébként a saját neméhez vonzódik. Az egész angol nyelvű, és már tervben van, hogy ledarálom a kezdő szezont, már csak miatta is - bár erre tuti nyáron kerül sor -. A websorozat műfaja sci-fi dráma. És ez az össz, amit egyelőre tudok róla mondani. Majd, ha megnéztem, szerintem lesz kritika. Na, de íme a cikk:

Az O2 Filmes országos gyártó bejelentette, hogy Lana és Lilly Wachowski sorozatának, a Sense8 második szezonjának jeleneteit Brazíliában forgatják.

Az amerikai producer Bill Bolling ellátogatott az O2-ba, hogy ellenőrizze a kutatómunkát, a felmérési helyeket és műhelyeket az új évad forgatásához, amit 2016 első felében kezdenek meg Sao Paulóban.

A második évad forgatását a tervek szerint 2016 júniusában fejezik be a nemzetközi szereplők: a brit Aml Ameen (A komornyik) és Freema Agyeman (Doctor Who, Torchwood), az indiai Tena Desae, a dél-koreai Doona Bae, a német Max Riemelt, a mexikói Alfonso Herrera és Erendira Ibarra, illetve Jamie Clayton, Miguel Silvestre és Terrence Mann.

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok