A hét videója

91. hét: Szerencsére nem kevés felvétel maradt fenn a Teen Angels-Casi Angeles korszakból, amikből bőven tudok szemezgetni, amikor a Hét Videójának kiválasztására kerül a sor. A Gran Rex színházi előadás 2010-es műsorával több helyre is "beugrottak", például Trelewbe is, mégpedig novemberben. Durva belegondolni, hogy most már ez a felvétel is elmúlt 7 éves. Euge nem sokkal ezután lépett ki a bandából. Ha megnézitek ezt a csodavideót, ami amúgy három dalt foglal magában (az elsőnek az elejéből maradt le egy pici), akkor például láthatjátok azt is, hogy China haja már nem is a megszokott szőke, hanem sötétbarna. De ezt csak érdekesség gyanánt mondom, hiszen ha csekkoljátok, úgyis észreveszitek. Több szuper videó is került fel a trelewi fellépésről, és azért választottam ezt, mert itt mind a hat tagot csodálhatjuk a sorozatban szintén szereplőkkel együtt. Ezt úgy értem, hogy bár Rochi itt még nem volt Teen Angels tag, de a videó első dalában hallhatjuk énekelni, ráadásul Gastonnal az egyik legcsodásabb duettet! <3 Sosem titkoltam, többször is leírtam már, hogy imádok én mindenkit a csapatból, az egész sorozatból, de ők ketten a szívem csücskei! <3 És hát sírhatnékom van ettől a videótól, amikor őket nézem! Ezután kicsit bepörgött a buli a Hoy te vi-vel, amit mindig ezer wattos vigyorral nézek. Ez itt sem kivétel. Imádom ezt az energiát! És rögtön az elején "meghal" a nép Lalitól és Petertől. :P Hozzátenném, hogy a rajongó, aki felvette, igazi Laliter fan, mert amikor csak lehetett, ő egyedül rájuk fókuszált. :D A dal végén azoktól a pózoktól kihalok a világból. Ezután jött az All I need is vos. Imádom ennek a dalnak a hangulatát, és ez itt is remekül átjött. Ekkor már a rajongók is őrület közepébe kerültek. :D Nagyon szeretem ezt a videót, nézzétek meg mindenképp! :)

 
Elite

 

   
   
  
 
 

2 hely!

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#04}
Egyéb kód: Efruse
Téma: RBD & Teen Angels
Nyitás: 2016.03.15.

Az oldal nem áll kapcsolatban az együttesek tagjaival, sem családtagjaikkal, menedzsereikkel, ez csupán egy rajongói oldal.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal

Eugenia Suárez: Ez egy nagyon jó út volt

2016.04.21. 01:31, Viki

Eugenia új filmjével kapcsolatban már posztoltam korábban, még az El Hilo Rojo előzetesét is megosztottam veletek. Azt azonban nem közöltem, hogy Benjamín Vicuña, aki a filmbeli partnere, a való életben is a párja. Bevallom, bár március közepén mindketten megerősítették, de én csak 2-3 hete láttam a videókat ezzel kapcsolatban, aztán valahogy elmaradt, hogy közzétegyem. Na, de most úgy voltam vele, ha már egyszer amúgy is vár rám egy gyors interjúfordítás, akkor ideje megosztanom veletek a hírt. A lényeg, hogy a napokban China elutazott Chilébe a szerelmével annak családjához. Most április 18-án jöttek vissza Argentínába, és az Ezeiza reptéren az Infama munkatársai kérdezgették a színésznőt. A riportot le is fordítottam nektek a Ciudad által megírt cikk alapján. A színésznő többnyire szűkszavúan nyilatkozott, de minden bizonnyal fáradt volt az utazástól, plusz ha megnézitek a videót lent, láthatjátok, hogy bár olykor mosolyog, nem feltétlenül örül a képébe nyomott mikrofonoknak és kameráknak. Na meg a magánéletével kapcsolatos kérdéseket is igyekszik kerülni, bár ez érthető.

Kérdés: Milyen volt az út?
Eugenia: Nagyon jó, köszönöm.
Kérdés: Azt mondják, találkoztál Benja családjával...
Eugenia: Ez egy nagyon jó út volt. Köszönöm.
Kérdés: Az igaz, hogy Benjamín úgy mutatott be a családjának, mint élete asszonyát?
Eugenia: Nem tudom, fogalmam sincs. Nem tudom, mit mondott a média.
Kérdés: Kellemes volt megismerni a családot?
Eugenia: Jól vagyok, köszönöm szépen.
Kérdés: Megismerted a barátait vagy már ismered őket?
Eugenia: Minden nagyon jó, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm szépen.
Kérdés: Most kicsit térjünk rá a film megjelenésére...
Eugenia: Nagyon közel van, izgatott vagyok. Argentínában május 19-én lesz a premier, Chilében pedig ugyanabban a hónapban 26-án.
Kérdés: Úgy tűnik, az a vörös fonal nagyon erős köztetek, igaz?
Eugenia: Ez a vörös fonal legenda aranyos. Igen, meglátjátok pár héten belül.
Kérdés: Mellesleg a te életedben, konkrétan a te esetedben a legenda beteljesült...
Eugenia: Meglátjuk...
Kérdés: Csatlakozol a családhoz? Találkoztál már Benja gyerekeivel?
Eugenia: Jól vagyok. Nem szeretnék erről beszélni, sem részleteket közölni.
Kérdés: A lányod, Rufina találkozott már vele?
Eugenia: Rufina isteni. Már elindult a kertben, nagyon boldog és rám vár, szóval megyek hozzá.
Kérdés: Benjamín feldúlt volt amiatt, hogy a fiairól publikált a média. Te hogy kezeled ezt?
Eugenia: Nem tudom. Szerintem mindenki azt csinál a gyerekeivel, amit akar. Van egy módja annak, ahogy Rufinát kezelem, és nem mutogatom őt.
Kérdés: Miért döntött úgy Benjamín, hogy külön váltok, mikor most megérkeztetek Ezeizára? Nem akarjátok, hogy együtt lássanak benneteket?
Eugenia: Mert így kényelmesebb volt, mivel a sok ember ott volt középen, én az egyik oldalra mentem, ő meg a másikra. Nem gond, ha együtt látnak minket, nincs mit rejtegetnem. Nem vagyok egy stratéga.

Később Benjamín is megérkezik - a videó végén jól is látszik -, ő is teljesen kitér a válasz elől, aztán beszáll China mellé a taxiba. A lényeg 1 percnél kezdődik! :)

Medley - mexikói vagy madridi koncert?

2016.04.20. 19:32, Viki
Címkék: rbd kérdés videó

Meg is érkeztem a következő közvélemény-kutatós kérdésemmel. Persze a korábbiakhoz várom továbbra is a véleményeiteket. Ezúttal az RBD a soros, és némi vacillálás után arra jutottam, hogy ezúttal adok nektek bőven nézni valót. Természetesen ezt nem úgy kell érteni, hogy most beteszek ebbe a posztba 80 videót, aztán hajrá, nézzétek! :D Ugyanúgy két felvételt állítok szembe egymással, viszont időben ezt hosszabb lesz megnéznetek. Ugyanis két Medley videóról van szó, az első a 2005-ös Generación turnén készült Mexikóban, remek hangulatot csináltak, bár nem a saját dalaikkal, hanem nagyon híres együttesek számait adták elő spanyol szöveggel. Még a Grease című filmből is énekeltek. Egyébként ezek a dalok csendültek fel: Me He Enamorado De Un Fan, No Se Si Es Amor, Amame Hasta Con Los Dientes, Rayo Rebelde. A második részlet szintén egy koncerten készült, mégpedig Madridban 2007-ben. Ott pedig ezeket énekelték el: Solo Quedate En Silencio, Enseñame, Cuando El Amor Se Acaba, Un Poco De Tu Amor, Otro Dia Que Va. Ja, és itt még beszélnek előtte, maga az ének 1:10-nél kezdődik. Tudom, az eddigi 6 perces átlag most kicsit több lesz a videónézéseket figyelembe véve, de higgyétek el, nem érdemes kihagyni. Egyrészt még több dalt ismerhettek így meg, és persze ebből adódóan még inkább tisztában lesztek a tagok tehetségével. Másrészt nincs is jobb mód kikapcsolni bő 20 percre, mint egy kis koncerthangulat! ;) Szóval hajrá, aztán várom a véleményeteket kommentbe!

 

Kis betekintő a Marta Tiene Un Marcapasos musicalbe

2016.04.20. 15:27, Viki

Most hoztam egy részletet a színházi előadásból, amiben Chris játszik, a videóban egy dalt adnak elő a darabból. Mr. Chávez piros sapiban látható a videóban, 0:52-től pedig énekel is. Nekem amúgy ez alapján tetszik a musical hangulata, ez a dal is szuper, pláne a tánc. Remélem, lesz majd valaki olyan bátor, hogy rögzíti az egészet. Amúgy kis közérdekű: a Hét Videója fölött láthattok egy szavazást, ami fontos lenne a Média menü sorsát tekintve, így kérlek, voksoljatok. Illetve ma érkezik egy újabb közvélemény-kutatós kérdés, de a felül rögzítetthez egyelőre csak egy komment érkezett. Ha van pár percetek, tényleg örömmel várom a véleményeteket, illetve a korábbiakhoz is (még mindig) a "kérdés" címkére kattintva. :) Na, de most csekkoljátok Christiánt.

TVyNovelas 2016: Maite a legjobb főhősnő!

2016.04.20. 00:21, Viki

Csodás hírrel érkeztem. Már április 17-én megrendezésre került Mexikóban a Premios TVyNovelas díjátadó, ami lényegében a telenovellák Oscar-díjának felel meg. Előbb is szerettem volna írni róla, hiszen az oldalt is érinti a dolog annyiban, hogy Maite Perroni jelölve volt Legjobb főhősnő kategóriában, de meg szerettem volna várni, hogy jelenjenek meg videók a rendezvényről, így egy kupacban mindent meg tudok osztani veletek. A két legfontosabbat beillesztem, az eseményen készült többi felvételt linkelem lentre. Az első videón láthatjátok, ahogy Maite megnyeri a díjat, aztán elmond egy szép köszönőbeszédet. Lényegében, mivel az Antes muerta que Lichita című sorozata kapcsán nyerte most meg a díjat, megköszönte a stábnak, megemlítette a kategóriájában lévő többi jelöltet is, miszerint ők is fantasztikusak, megköszönte a családjának és persze a rajongóknak. Amúgy plusz érdekesség, hogy Sebastian Rulli adta át neki a díjat, vele kapcsolatban pedig tervezek is hamarosan cikket hozni, ráadásul Maitéhoz is kapcsolódik a dolog. Egyébként May nagyon édes szerintem a videóban! A második felvételen pedig énekelni hallhatjátok, ugyanis a díjátadón előadott egy gyönyörű dalt is, a Yo te extrañaré címűt. Már párszor végighallgattam, de még mindig borzongok, annyira szép volt! A videók egyike sem HD-s, de amint felkerülnek jobb minőségben, cserélem a linkeket!

 

TA hangbeállás: Punta del Este - Voy Por Más

2016.04.18. 18:30, Viki

Nem mondom, hogy nincs hír a Teen Angels tagokról, de az már egyszer biztos, hogy nem egyszerű találni. Még Laliról csak-csak, de a többiek különböző okokból kifolyólag hajlamosak eltűnni. Viszont, hogy ne csak RBD posztokkal legyen tele az oldal - bár nem hiszem, hogy bánjátok -, arra gondoltam, elindítok egy bejegyzés-sorozatot, mégpedig konkrétan egy videós cikksorozatról lenne szó. Ugyanis van jó néhány soundcheck videó a Teen Angels koncertezős korszakából, amiket szerintem érdemes megnéznetek! Pár perces mindegyik, de akkor is tök jó, hogy megörökítettek nekünk a banda hangbeállásaiból részleteket, így élvezhetjük a fantasztikus hangjukat a koncertek előtti beéneklés során, plusz a fáradt fejükért és az aranyos momentumokért is megéri csekkolni őket. Szóval mostantól időről időre számíthattok tőlem ilyen videókra, és hogy ne csak kitegyem őket, a személyes véleményemmel is teletűzdelem őket. Íme:

Első körben egy majdnem 3 perces kis szösszenetet hoztam, 2011-ben az együttes Punta del Este településen léptek fel Uruguayban. Ebben a videóban épp a Voy Por Más című dalukat lehet hallani. Ezek a beéneklések rendszerint alig pár óra alvás után, esetleges hosszú utazás után voltak, ez szerintem látszik. Még a lányok úgy, ahogy tartják magukat - Rochi előtt le a kalappal, épp csak egy cseppet tűnik fáradtnak -, de például a két szélén álló Peter és Nico...hát, rajtuk jókat mosolyogtam. Gastón igazi hős, mert ha álmos is volt ekkor, egész ügyesen titkolta. Hangilag szerintem baromi jók, alig csúsztak el. De hát erre való a soundcheck, hogy a koncertig rendbe hozzák a hangjukat. Hallani lehet a végén, hogy már közönségük is volt, hiszen mivel ezek szabadtéri fellépések voltak általában, könnyen belóghattak páran, vagy voltak korán érkezők is. Sok mázlista kétszer is hallhatta őket. :)

Így a végére - mielőtt a videót beillesztem - még muszáj megkérdeznem, hogy nektek tetszik-e ez az ötlet, hogy megosztok ilyen videókat a csapatról? Ja, és természetesen nyugodt szívvel írhattok ezekhez is kommentet, érdekel a véleményetek.

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról